Φίλτρο νερού συσκευής βρύσης BRITA On Tap Original

Κωδικός Προϊόντος
76505059
Διαθέσιμο

Φίλτρο νερού συσκευής βρύσης BRITA On Tap Original

 

Επιπλέον πληροφορίες

Ο άνθρακας είναι μία λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη ουσία σε μορφή σκόνης είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν. Παράγεται συνήθως από φλοιό καρύδας, ξύλο, πριονίδι, μπαμπού, τύρφη καθώς επίσης και από άλλους φυσικούς πόρος (τα φίλτρα άνθρακα που βλέπετε εδώ παράγονται από φλοιό καρύδας).

Ο ενεργός άνθρακας είναι παρόμοιος με τον απλό άνθρακα, θερμαίνεται σε περιβάλλον το οποίο ελέγχεται καθώς επίσης και σε κενό αέρα. Έτσι αποκτά μια εξαιρετικά πορώδη επιφάνεια. Οι μικροσκοπικές αυτές τρύπες, μπορούν να αυξήσουν το εμβαδόν της επιφάνειας του άνθρακα.Έτσι μπορεί να δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή μαζί του, τόσο σε αέρια  ή σε υγρή μορφή, και σε πολλαπλάσιες ποσότητες του βάρους του. Ένα κυβικό εκατοστό ενεργού άνθρακα έχει το ίδιο εμβαδόν με μια επιφάνεια 50.000 τετραγωνικών μέτρων.

Τα φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα χωρίζονται σε κοκκώδη (δηλαδή σε μορφή σκόνης) και σε συμπαγή μορφή (carbon block). Η διαπερατότητα του carbon block (πόσο στενό είναι) μετράται σε μικρά (micron). Όσο πιο λίγα μικρά έχει ένα φίλτρο, τόσο πιο "στενό" φιλτράρισμα κάνει. Ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα το οποίο τοποθετείται σε όλες τις βρύσες και αλλάζει κάθε 3-4 μήνες.

Συμπαγής ενεργός άνθρακας:

 • Τα φίλτρα συμπαγούς ενεργού άνθρακα (extruded) κατασκευάζονται από σκόνη ενεργού άνθρακα η οποία κάτω από συγκεκριμένες διεργασίες δημιουργεί φίλτρα με ενιαία συμπαγή μάζα. Το πλεονέκτημα των φίλτρων που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία είναι ότι συμπεριφέρονται σαν ένα σώμα ώστε να μην επιτρέπουν την διαφυγή κόκκων ενεργού άνθρακα στο νερό, το οποίο συμβαίνει στα κοκκώδη φίλτρα ενεργού άνθρακα (GAC). Επίσης, η τεχνολογία κατασκευής τους μπορεί να δώσει πολύ πυκνά φίλτρα, φίλτρα τα οποία εγκλωβίζουν σωματίδια έως και 0,5 μm.

 

Λειτουργία ενεργού άνθρακα:

 • Ο ενεργός άνθρακας σε μορφή ινών και σε μέγεθος νανομέτρων (nm) συμπιέζεται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες δημιουργώντας ένα πολύ πυκνό πλέγμα με πολύ μεγαλύτερη όμως διαπερατότητα για το νερό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να συγκρατεί πολύ μικρά σωματίδια μειώνοντας ελάχιστα την παροχή και την πίεση του νερού.

 

 

 • Ανταλλακτικό φίλτρο Brita On Tap V 4 σταδίων φίλτρανσης. Σχεδιασμένο με ακρίβεια και καινοτομία, αυτό το ανταλλακτικό φίλτρο εξασφαλίζει ότι το νερό της βρύσης σας περνάει από μια ολοκληρωμένη διαδικασία καθαρισμού 4 σταδίων, που εγγυάται τη μείωση των ακαθαρσιών, ενώ διατηρεί τα απαραίτητα μέταλλα όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο.

   

  Εξαιρετικά λεπτό φίλτρο:

  • Στοχεύοντας τα χονδροειδή σωματίδια που μπορεί να προέρχονται από παλιές εγκαταστάσεις και αγωγούς, αυτό το έξτρα-λεπτό φίλτρο fleece είναι η πρώτη γραμμή άμυνας, εξασφαλίζοντας ότι μόνο το πιο καθαρό νερό φτάνει στο ποτήρι σας.

  Φυσικά μαργαριτάρια ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας:

  • Προερχόμενα από το κέλυφος καρύδας, αυτά τα φυσικά μαργαριτάρια προσφέρουν εξαιρετικό καθαρισμό εξαλείφοντας τις οσμές και τις ουσίες που αλλοιώνουν τη γεύση, όπως το χλώριο, παρέχοντας μια καθαρή γεύση, ενώ παράλληλα μειώνουν τα ίχνη ζιζανιοκτόνων, φυτοφαρμάκων και φαρμακευτικών ουσιών.

  Πρόσθετο φίλτρο υψηλής απόδοσης:

  • Ως πρόσθετο επίπεδο προστασίας, συλλαμβάνει ακόμη και τα πιο μικρά σωματίδια που ξεπερνούν τα 60 μm, εξασφαλίζοντας ότι το νερό σας είναι απαλλαγμένο από μικροσκοπικές ακαθαρσίες.

  Το σύστημα μειώνει - στο βαθμό που μπορεί να περιέχονται στο νερό της βρύσης:

  • Κακή γεύση και μυρωδιά
  • Χλώριο
  • Θολότητα και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες
  • Χώματα, λάσπες, πετραδάκια, σκουριά
  • 99.9% των βακτηρίων
  • Φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα
  • Βαρέα μέταλλα όπως ο μόλυβδος
  • Διατηρεί τα ιχνοστοιχεία, όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο
30,00 €

Φίλτρο νερού συσκευής βρύσης BRITA On Tap Original

Περισσότερες Πληροφορίες
ΚατασκευαστήςBRITA